UV-C technologie voor bruikbaar water

Wij zijn Van Remmen UV Technology, de leverancier van schone technische oplossingen voor het gebruik, hergebruik en terug leveren van water. Dat doen we met behulp van betrouwbare UV-C technologie. Als aanvulling op onze krachtige desinfectie bieden we geavanceerde oxidatie. Beide technologieën zijn door ons unieke design en gebruik van lagedruklampen de meest energiezuinige apparatuur uit hun segment. Zo houden we samen water schoon en veilig voor mens, markt en maatschappij.

Toepassingsgebieden

Drinkwater

Schoon en veilig drinkwater, we zijn ervan afhankelijk. Daarom werken wij elke dag aan oplossingen die schoon en veilig drinkwater toegankelijk maken voor iedereen.

Agrarische sector, glastuinbouw en visteelt

UV-desinfectie is de meest duurzame manier om efficiënt zuivere producten te kweken en zorgt voor een betrouwbaar waterirrigatiesysteem.

Zwembaden & recreatie

Onbezorgd ontspannen, recreëren en sporten vraagt om zekerheid van veilig water. Wij creëren efficiënte, duurzame oplossingen voor de beste waterkwaliteit in zwembaden.

Proceswater, waterhergebruik en -besparing

Slim en duurzaam watergebruik draagt bij aan een toekomstbestendige industrie. Wij ontwikkelen robuuste en kostenbesparende UV-C systemen voor behandeling, besparing en hergebruik van proceswater.

Maritiem & Offshore

Omringd door water is veilig water om te drinken, in te zwemmen of te lozen absoluut geen zekerheid. Wij creëren die zekerheid met gebruiksvriendelijke, efficiënte UV-C desinfectiesystemen.

Voedingsmiddelen & farmaceutische industrie

Bij de productie van voedingsmiddelen en farmaceutica moet veilig water een zekerheid zijn. Wij maken dit mogelijk met hoogwaardige, efficiënte UV-C systemen.

(Utiliteits)gebouwen & datacenters

Comfort en veiligheid in (utiliteits)gebouwen en datacenters vraagt om grootschalig watermanagement. Onze geavanceerde UV-C systemen vormen een onmisbaar onderdeel voor bruikbaar en veilig water.

Transport & opslag

Goede waterbehandeling is essentieel voor water dat lange tijd wordt opgeslagen en vervoerd. Wij bieden gespecialiseerde UV-systemen die u continu zekerheid bieden van veilig water onderweg.

Al meer dan 20 jaar werken we samen aan slimme technologische oplossingen voor iedere wateruitdaging.

Water is van waarde voor iedereen

Zonder schoon water is er geen leven. Wij en de natuur zijn er afhankelijk van. We geloven dat wanneer we bewuster zijn van de waarde van water, we er ook beter mee om zullen gaan. Bij Van Remmen UV Technology streven we naar een wereld waar we vervuild water niet alleen weer schoonmaken maar ook schoonhouden. Zo blijft water toegankelijk en van waarde voor iedereen.

Uitgelicht

‘Ik heb regelmatig gedacht: wat zijn we hier eigenlijk aan het doen?!’

Van Remmen 25 jaar: De herinneringen van de eerste medewerkers Gerri en Janine

“Ik had drie maanden om me te bewijzen”

Van Remmen 25 jaar: het persoonlijke verhaal van Ton van Remmen

Kennismaken met geavanceerde oxidatie: 5 vragen over deze techniek van de toekomst

5 vragen over deze techniek van de toekomst

Water van 60 graden tegen legionella: is dit nog wel nodig?

Met zorgvuldig waterbeheer en de hulp van gevalideerde UV-systemen legionellabesmetting voorkomen.

Gebonden chloor verlagen én energie besparen met UV in zwembaden

Zwembaden kunnen met UV in korte tijd voldoen aan de Omgevingswet en veel geld en water besparen.

‘We moeten nú aan de slag om miljoenen doden te voorkomen’

De extreme opkomst van antibioticaresistente bacteriën kan meer doden eisen dan kanker. Wat kunnen we doen om dit te voorkomen?

Hoe de chemie water schoner kan lozen dan innemen

Chemische sector hoeft niet meer te vervuilen met toepassing van geavanceerde oxidatie

UMCG bestrijdt onzichtbaar gevaar met UV-sifons

Speciale UV-sifons van Van Remmen voorkomen besmettingen in ziekenhuizen.

Hoe een complexe douchekop de UV-markt voor altijd veranderde

Van Remmen 25 jaar: De verschillende productontwikkelingen van de afgelopen jaren

Kenniscentrum

Kennis is de sleutel tot betere producten en duurzamere oplossingen. We zijn gedreven om UV-C technologie toegankelijker te maken voor iedereen door deze kennis te delen en onze producten te optimaliseren.

Bekijk ook eens onze productseries