Een dagje volledig ontspannen

Watermanagement in publieke gebouwen is onzichtbaar, maar enorm belangrijk. Met de V-serie UV-systemen van Van Remmen kun je vertrouwen op gedesinfecteerd water. Zo ga je als wellnessbezoeker toch iets lekkerder de sauna in.

Je ademt de warme lucht nog maar eens diep in. De zweetdruppels parelen van je gezicht en je begint te verlangen naar een koude douche. Toch is het heerlijk, die sauna. De stilte, de prikkelende eucalyptusgeur, de volledige ontspanning: ja, dit had je even nodig.

Rust

Terwijl je in je badjas door het wellnesscenter loopt zie je mensen in koude en warme baden dompelen. Een enkeling leest een boek op een relaxte stoel. Het is een kleine community hier. Een community van mensen die even aan de stress en verantwoordelijkheden van alledag willen ontsnappen en volledig tot rust willen komen.

Een wellness is voor bezoekers een oase van rust, waar voor jou wordt gezorgd. Een plek waar je ervan uit mag gaan dat alles goed geregeld is. Dat de omgeving schoon is, veilig en dat het water waarmee je onder een douche, in een bad of in een sauna in aanraking geen gevaarlijke bacteriën bevat.

“De V-serie zorgt voor veilig water in sauna’s, baden of douches”

Watermanagement

Bij dat laatste komt complex watermanagement kijken. Publieke gebouwen, zoals wellnesscentra, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen of sportcomplexen hebben altijd water nodig. In het ene geval om een bedrijf te laten draaien, in een ander geval om goede zorg te kunnen bieden. Dat stelt beheerders voor een grote uitdaging.

Om te voorkomen dat ze zonder water komen te zitten, zorgen veel beheerders van publieke gebouwen voor een waterbuffer. Grote opslagtanks worden gevuld met water om een beperkte toevoer op te vangen. Maar stilstaand water vervuilt. Gelukkig is er een UV-systeem dat bacteriën en microbiologische verontreiniging geen kans geeft.

Veilig ontspannen

Vlak voordat jij je laaft aan de damp in het Turkse stoombad, een verkwikkende douche neemt of de airconditioning een standje hoger zet, zorgt onze V-serie ervoor dat het benodigde water gedesinfecteerd is. Wanneer het water de tanks verlaat krijgt het altijd de juiste dosis UV-straling, waardoor de kans op besmettingen minimaal is.

De V-serie geeft beheerders van publieke gebouwen de zekerheid die ze nodig hebben. Gegarandeerde maximale desinfectie, tegen minimale energiekosten en een extreem lage onderhoudsvraag. Het geeft bezoekers van een wellness precies waar ze voor kwamen. Een dag waarop ze alle stress, onzekerheden en verantwoordelijkheden kunnen laten varen. Optimaal ontspannen, wie wil dat niet?

Is er een V voor jou?

Zoek je een efficiënt en duurzaam UV-systeem? Met onze selectietool weet je in een paar stappen welk systeem het meest geschikt is.

Start de selectietool!