Over Van Remmen UV Technology

Wij zijn Van Remmen UV Technology, de leverancier van schone oplossingen voor het gebruik, hergebruik en terug leveren van water. Dat doen we met behulp van betrouwbare UV-C technologie.

Onze visie

Schoon en veilig water, wij en de natuur zijn er van afhankelijk. Bij Van Remmen UV Technology geloven we in een wereld waar goed, gezond en schoon water toegankelijk is voor iedereen. Waar we bewust zijn van de waarde van ons kostbare water en er waardering voor hebben. Een wereld waar we water niet alleen schoonmaken maar ook schoonhouden. Door innovatief te blijven, samenwerkingen aan te gaan met anderen uit de waterketen en onze jarenlange kennis te delen komt deze wereld steeds dichterbij.

Zoveel water hebben we al gezuiverd

57940211

Hoe het begon

Oprichter Ton van Remmen ervaarde in de jaren ’90 het belang van efficiënt watergebruik. Tijdens verschillende irrigatieprojecten in Azië hielp hij lokale gemeenschappen meer landbouwopbrengst te vergaren met minder water. Die inzichten nam hij mee terug naar Nederland, waar hij in 1999 Van Remmen UV Technology oprichtte. Met UV-C technologie levert Van Remmen UV Technology een krachtige bijdrage aan een betere wereld. Een wereld van schoon en veilig water dat toegankelijk is voor iedereen.

Kenniscentrum Download Code of Conduct

Met onze krachtige UV-technologie houden we schoon en veilig water toegankelijk voor iedereen.

Wat we doen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van UV desinfectiesystemen en geavanceerde oxidatiesystemen voor het schoonmaken en -houden van water en andere vloeistoffen.

Met passie voor UV-C technologie ontwikkelen we de meest rendabele oplossingen voor verschillende watervraagstukken uit de markt. Al onze gespecialiseerde systemen bevatten ons unieke, zelfontworpen flowmanagementsysteem en energiezuinige lagedruklampen. Dit zorgt voor efficiënt energieverbruik en een minimale onderhoudsbehoefte. Bij desinfectie telt voor ons slechts één ding: zekerheid. Om de beste resultaten te kunnen garanderen testen wij de effectiviteit van onze systemen daarom met micro-organismen. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit.

Toepassingsgebieden

Met wie we samenwerken

UV-C desinfectie is één van de schakels op weg naar schoon, bruikbaar en veilig water. Door samen te werken met anderen uit de waterketen kunnen we schakels verbinden en steeds meer geïntegreerde oplossingen aanbieden. We bundelen onze kennis van UV-C desinfectie met innovatieve technologieën en ideeën van partners uit alle branches van de waterketen. Van beleidsmakers tot kenniscentra en van vooruitstrevende waterbehandelaars tot technisch dienstverleners. Allemaal partners met unieke kwaliteiten en expertises, maar met een gezamenlijke ambitie: werken aan een wereld met schoon, bruikbaar en veilig water voor iedereen.

Wilt u met ons samenwerken? Bij Van Remmen UV Technology staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen om de schone cirkel van het water te sluiten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Wie we zijn

Wij houden van ons vak en het bedenken van oplossingen. In samenwerking met onze distributeurs, dealers, installateurs en wederverkopers vinden wij de juiste UV-C oplossing voor uw organisatie met het beste resultaat voor mens, markt en maatschappij.

Ton van Remmen

Managing Director

Remon Dekker

Project Manager | Operationeel Manager

Dorien van Remmen

Office Manager

Robin Boot

Sales Manager

Jan Willem Meisen

Account Manager

Albert Jan Foederer

Account Manager

Bert Jan Otten

Back Office Sales | Account Manager

Louise Nagelhout

Marketing & Communication

Lara Haarman

Marketing

Veronique van Remmen

Financial Administration

Kaspar Groot Kormelinck

R&D Manager

Janine Wanders

Senior R&D Engineer

Clara Thege

Sales Engineer

Wessel van Remmen

Junior Product Engineer

Arjan van Wijnen

Technical Operations Manager

Rob Soepenberg

Production Planner

Arnoud Edens

Technician

Chris

Technician

Ria Linthorst

Expedition

Samenwerkingen/partners