Toepassingsgebieden

Vanuit onze jarenlange ervaring in UV-C desinfectie en geavanceerde oxidatie hebben we al veel oplossingen gevonden voor wateruitdagingen in verschillende sectoren. Zo maken we water niet alleen schoon, maar houden we het ook schoon en toegankelijk voor iedereen. Ontdek welke sectoren wij ondersteunen.

Drinkwater

Schoon en veilig drinkwater, we zijn ervan afhankelijk. Daarom werken wij elke dag aan oplossingen die schoon en veilig drinkwater toegankelijk maken voor iedereen.

Lees meer

Agrarische sector, glastuinbouw en visteelt

UV-desinfectie is de meest duurzame manier om efficiënt zuivere producten te kweken en zorgt voor een betrouwbaar waterirrigatiesysteem.

Lees meer

Zwembaden & recreatie

Onbezorgd ontspannen, recreëren en sporten vraagt om zekerheid van veilig water. Wij creëren efficiënte, duurzame oplossingen voor de beste waterkwaliteit in zwembaden.

Lees meer

Proceswater, waterhergebruik en -besparing

Slim en duurzaam watergebruik draagt bij aan een toekomstbestendige industrie. Wij ontwikkelen robuuste en kostenbesparende UV-C systemen voor behandeling, besparing en hergebruik van proceswater.

Lees meer

Maritiem & Offshore

Omringd door water is veilig water om te drinken, in te zwemmen of te lozen absoluut geen zekerheid. Wij creëren die zekerheid met gebruiksvriendelijke, efficiënte UV-C desinfectiesystemen.

Lees meer

Voedingsmiddelen & farmaceutische industrie

Bij de productie van voedingsmiddelen en farmaceutica moet veilig water een zekerheid zijn. Wij maken dit mogelijk met hoogwaardige, efficiënte UV-C systemen.

Lees meer

(Utiliteits)gebouwen & datacenters

Comfort en veiligheid in (utiliteits)gebouwen en datacenters vraagt om grootschalig watermanagement. Onze geavanceerde UV-C systemen vormen een onmisbaar onderdeel voor bruikbaar en veilig water.

Lees meer

Transport & opslag

Goede waterbehandeling is essentieel voor water dat lange tijd wordt opgeslagen en vervoerd. Wij bieden gespecialiseerde UV-systemen die u continu zekerheid bieden van veilig water onderweg.

Lees meer