Terug naar boven
Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden

Vanuit onze bedrijfsfilosofie hebben we al vele oplossingen voor problemen in verschillende situaties gevonden. Hieronder laten we u kennis maken met de toepassingsgebieden waarin we zoal actief zijn. Heeft u nog een uitdaging voor ons? Deze gaan we graag aan!

Voedingsmiddelen Farmaceutische Industrie

Voedingsmiddelen & farmaceutische industrie

Bij voeding, farmaceutica en cosmetica is betrouwbaarheid en hygiëne cruciaal. U wilt veilige producten, die lang houdbaar zijn en ook nog efficiënt geproduceerd worden. Daarom leveren wij UV-desinfectiesystemen voor het gehele productieproces.

Lees meer

Maritiem & Offshore

Maritiem & Offshore

Zoveel water om je heen, maar niet van de benodigde kwaliteit. De maritieme en offshoremarkt vraagt zeer specifieke UV-oplossingen voor betrouwbaar drinkwater, veilig afvalwater en gedesinfecteerd zwemwater.
Lees meer

Zwembaden en Recreatie

Zwembaden & recreatie

Wie denkt aan recreatie, denkt al gauw aan water. Niets is meer ontspannen dan dobberen in het water. Ervoor zorgen dat dit water van optimale kwaliteit is, vraagt echter goede controle en beheersing. Daar helpen onze systemen bij.

Lees meer

Drinkwater

Drinkwater

Iedereen moet kunnen vertrouwen op volledig veilig drinkwater. Onze UV-systemen zorgen daarom voor een hygiënisch zuiveringsproces met als uitkomst drinkwater.
Lees meer

Utiliteits gebouwen en datacenters

(Utiliteits)gebouwen & datacenters

Bij de beheersing van waterkwaliteit in (utiliteits)gebouwen en datacenters komt intensief watermanagement kijken. Aantoonbaar hoogwaardige UV-systemen zijn daarbij een uitkomst.

Lees meer

Proceswater, Waterhergebruik en besparing

Proceswater, waterhergebruik & –besparing

De kosten voor waterzuivering en waterlozing stijgen voor industriële bedrijven. Tegelijkertijd worden de kwaliteitseisen zwaarder. Van Remmen UV Technology stelt de industrie met custom-made UV-oplossingen in staat om slim om te gaan met water.
Lees meer

Agrarische sector Glastuinbouw en Visteelt

Agrarische sector, glastuinbouw & visteelt

UV-desinfectie is de meest duurzame manier om efficiënt zuivere producten te kweken. Een uitkomst voor agrariërs, de tuinbouw en vistelers.

Lees meer

Transport & Opslag

Transport & opslag

Water dat uit de kraan komt is drink- en bruikbaar. Tenminste, dat zijn we gewend. Bij transport en langere opslag is dat echter minder vanzelfsprekend. Met gespecialiseerde UV-systemen wordt schoon water ook in mobiele situaties mogelijk.
Lees meer

Benieuwd welke producten wij toepassen?

Productoverzicht