Drinkwater

Schoon en veilig drinkwater, we zijn ervan afhankelijk. Daarom werken wij elke dag aan oplossingen die schoon en veilig drinkwater toegankelijk maken voor iedereen.

Zonder drinkwater kunnen we niet leven. Toch is schoon drinkwater in veel landen schaars. Met behulp van onze verfijnde UV-C technologie zorgen we voor een hygiënisch zuiveringsproces van drinkwater. Zo dragen we op een eigenzinnige manier bij aan het toegankelijk maken van schoon en veilig drinkwater voor iedereen. Een maatschappelijke uitdaging die we elke dag serieus nemen.

drinkwater
diagram v3

Van al het water op aarde is 97% zout en 3% is zoet, hiervan zit 2% opgeslagen in ijs en sneeuw.
Er is dus maar 1% van al het water op aarde beschikbaar als drinkwater.

Bruikbaar drinkwater zuiveren

Onze baanbrekende UV-C systemen vormen een belangrijk onderdeel van het betrouwbare desinfectieproces van drinkwater. Ze zijn aantoonbaar efficiënter en duurzamer in gebruik, garanderen microbiologische ontsmetting en verbeteren de kwaliteit van het drinkwater terwijl u kosten bespaart. Zo geven we vervuild water zijn kostbare waarde terug. Onze veelzijdige systemen zijn toepasbaar op productielocaties zoals olieplatforms, schepen, treinen, in gebouwen en de voedingsmiddelenindustrie.

Hoogwaardige verwijdering van hardnekkige microverontreiniging

Naast het desinfecteren van drinkwater bieden we de oplossing voor het verwijderen van hardnekkige microverontreinigingen zoals medicijnresten, antibiotica en gewasbestrijdingsmiddelen. Dit doen we met geavanceerde oxidatie, onze grensverleggende serie waarbij UV-C straling wordt gecombineerd met peroxide. Zo maken we van hardnekkig vervuild water schoon, veilig water dat weer bruikbaar is in elke vorm.

 

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of bent u benieuwd naar welke drinkwatertoepassing bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor maritiem en offshore