Terug naar boven
Drinkwater

Drinkwater

Iedereen moet kunnen vertrouwen op volledig veilig drinkwater. Onze UV-systemen zorgen daarom voor een hygiënisch zuiveringsproces met als uitkomst drinkwater.

Drinkwater

Schoon water is van vitaal belang

Wij mensen vertrouwen op veilig drinkwater uit de kraan. Niet alleen thuis, maar ook onderweg. Zo hoort het ook, vinden wij. Om die veiligheid te allen tijde te kunnen garanderen moet er echter in de drinkwaterketen van produceren, opslaan, distribueren en tappen uit de kraan veel aandacht worden besteed aan hygiëne.

Hygiëne en efficiëntie

Onze betrouwbare UV-desinfectiesystemen vormen een belangrijk onderdeel van een hygiënisch drinkwaterproces. U vindt onze systemen op productielocaties, olieplatforms, schepen, in treinen, in gebouwen met eigen bufferkelders en in de voedingsmiddelenindustrie. Onze systemen garanderen microbiologische ontsmetting, maar zijn ook aantoonbaar efficiënt, duurzaam en onderhoudsarm. Zo verbetert de kwaliteit van het drinkwater en worden kosten bespaard.

Geavanceerde oxidatie

Naast UV-desinfectie zijn wij gespecialiseerd in geavanceerde oxidatie. Deze techniek waarbij UV-straling wordt gecombineerd met peroxide of ozon, wordt steeds vaker gebruikt bij het voorbereiden van drinkwater. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van hardnekkige microverontreinigingen als medicijnresten, antibiotica en gewasbestrijdingsmiddelen.

Gerelateerde productseries

Op zoek naar een geschikte partner of wilt u meer informatie?

Neem contact op