Terug naar boven
Voedingsmiddelen & farmaceutische industrie

Voedingsmiddelen & farmaceutische industrie

Bij voeding, farmaceutica en cosmetica is betrouwbaarheid en hygiëne cruciaal. U wilt veilige producten, die lang houdbaar zijn en ook nog efficiënt geproduceerd worden. Daarom leveren wij UV-desinfectiesystemen voor het gehele productieproces.

Voedingsmiddelen Farmaceutische Industrie

UV-desinfectie in productie

Het productieproces van voedsel, dranken, cosmetica of farmaceutica kent veel risico’s op besmetting. Het product wordt niet alleen geproduceerd, het wordt ook verpakt en getransporteerd. Om veilige, hygiënische en efficiënte productie te garanderen ontwikkelden wij UV-desinfectiesystemen voor het hele proces. Zo desinfecteren wij het water, het verpakkingsmateriaal, de productieapparatuur, de transportsystemen en uiteraard het product. Zonder toevoegingen, zonder chemicaliën en dus met behoud van eigenschappen.

Veilig en vriendelijk

Onze UV-systemen voor vloeistoffen en oppervlakten zijn afgestemd op de gebruiker. Dat betekent dat onze systemen gebruiksvriendelijk zijn, onderhoudsarm en zeer energie-efficiënt. Door onze validatie weet u bovendien altijd hoe het systeem presteert. Zo stellen we u in staat veilige producten te fabriceren, tegen lage kosten.

Geavanceerde oxidatie

Voor de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie ontsmetten wij eveneens afvalwater en ‘upgraden’ we water tot herbruikbare kwaliteit. Dit doen wij door middel van geavanceerde oxidatie.

Gerelateerde productseries

Op zoek naar een geschikte partner of wilt u meer informatie?

Neem contact op