Voedingsmiddelen & farmaceutische industrie

Bij de productie van voedingsmiddelen en farmaceutica moet veilig water een zekerheid zijn. Wij maken dit mogelijk met hoogwaardige, efficiënte UV-C systemen.

Bij het productieproces van voedsel, dranken, cosmetica of farmaceutica is de hygiëne van de producten erg belangrijk. Toch kent het productieproces van deze producten veel risico’s op besmetting. Om de zekerheid van betrouwbare producten te waarborgen is krachtige desinfectie essentieel. Door UV-C desinfectiesystemen in het hele productieproces in te zetten kan veiligheid en hygiëne worden gegarandeerd. Onze veelzijdige installaties desinfecteren het water, de producten, het verpakkingsmateriaal, de productieapparatuur en de transportsystemen zonder toevoeging van chemicaliën. Zo garanderen we de efficiënte productie van zuivere producten die aan alle gestelde normen en eisen voldoen.

voedselband

Met onze slimme innovaties voor het hergebruiken van vervuild water zijn we op weg om de cirkel van water in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie te sluiten.

Veilig en vriendelijk

Onze UV-C desinfectie systemen bieden zekerheid op een betrouwbaar product. Onze hoogwaardige systemen zijn afgestemd op de gebruiker waardoor ze gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en energie-efficiënt zijn. Door onze validatie weet u altijd precies hoe het systeem presteert. Met behulp van geavanceerde oxidatie ontsmetten we eveneens afvalwater tot water van herbruikbare kwaliteit. Zo maken en houden we het water schoon en veilig voor iedereen.

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of heeft u vragen over desinfectie in de voedingsmiddelen of farmaceutische industrie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor de agrarische sector, glastuinbouw en visteelt