(Utiliteits)gebouwen en datacenters

Comfort en veiligheid in (utiliteits)gebouwen en datacenters vraagt om grootschalig watermanagement. Onze geavanceerde UV-C systemen vormen een onmisbaar onderdeel voor bruikbaar en veilig water.

Welk gebouw je ook binnenstapt, een sfeervolle entree en een prettige tempratuur doen wonderen. Dit vraagt achter de schermen om intensief watermanagement die de kwaliteit van het water waarborgt. Waar publieke (utiliteits)gebouwen rekening moeten houden met hun zwem- en douchefaciliteiten, drinkwater en airconditioning is water in datacenters zelfs de sleutel tot betrouwbare koeling van de servers. Onze hoogwaardige UV-C desinfectie systemen bieden u de beste technologische ondersteuning voor uw watermanagement.

datacenter-pexels

Met onze gecertificeerde UV-systemen zoals de BRL-14010-1 bieden we u de zekerheid van krachtige desinfectie

Legionella voorkomen

Van al de watertoepassingen in gebouwen moet het water worden gemeten, monsters worden afgenomen en de kwaliteit van het water worden gerapporteerd. Speciaal voor gebouwen en datacenters ontwikkelden wij Legionella Safe Dual- serie. Onze BRL-14010-1 gecertificeerde systemen zijn gericht op het bestrijden van legionella en desinfectie bij het innamepunt. Zo combineren we efficiënt gebruik van het water met betrouwbare waterbeheersing.

Om geïntegreerde oplossingen te  bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of meer weten over de UV-C desinfectiemogelijkheden voor uw gebouw. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor voedingsmiddelen & farmaceutische industrie