Terug naar boven
(Utiliteits)gebouwen en datacenters

(Utiliteits)gebouwen en datacenters

Bij de beheersing van waterkwaliteit in (utiliteits)gebouwen en datacenters komt intensief watermanagement kijken. Aantoonbaar hoogwaardige UV-systemen zijn daarbij een uitkomst.

Utiliteits gebouwen en datacenters

Watermanagement

Wat is er prettiger dan te worden ontvangen in een sfeervolle ambiance? Een prettige temperatuur, een kletterende fontein, in welk gebouw je ook komt, zo’n entree doet je goed.
Zonder dat het opvalt vraagt dit een enorm watermanagement achter de schermen.
Publieke, utiliteits- en servicegebouwen moeten letten op drinkwater, bad- en douchewater, airconditioning, zwemfaciliteiten of fonteinen. In datacenters is water zelfs de sleutel tot betrouwbare koeling van servers.

Microbiologische beheersing

Om de veiligheid van personeel en bezoeker te garanderen moeten al deze watertoepassingen microbiologisch op orde worden gehouden. Het moet worden gemeten, er moeten monsters worden afgenomen en de kwaliteit moet worden gerapporteerd. Wij ontwikkelden speciaal voor de utiliteit de L-Safe serie UV-systemen. Deze zijn specifiek gericht op de bestrijding van legionella en desinfectie van water op het innamepunt.

Aantoonbare kwaliteit

Onze L-Safe serie is BRL-14010-1 gecertificeerd, betrouwbaar door bewijs van kwaliteit (aangetoond) en heeft bijzonder lage energie- en onderhoudskosten. Zo combineren we een betrouwbare waterkwaliteitsbeheersing met zeer lage kosten.

Gerelateerde productseries

Op zoek naar een geschikte partner of wilt u meer informatie?

Neem contact op