Terug naar boven
Maritiem & Offshore

Maritiem & Offshore

Zoveel water om je heen, maar niet van de benodigde kwaliteit. De maritieme en offshoremarkt vraagt zeer specifieke UV-oplossingen voor betrouwbaar drinkwater, veilig afvalwater en gedesinfecteerd zwemwater.

Maritiem & Offshore

Water op zee

Op een schip of platform zie je elke dag miljarden liters water passeren. Helaas heeft zeewater niet de kwaliteit van gebruikswater. Het water op zee vraagt specifieke behandelingen. Een eerste vereiste is veilig en betrouwbaar drinkwater voor personeel, contractors en gasten. Afvalwater moet bovendien voldoen aan lozingsvoorschriften en -eisen. Water voor recreatieve doeleinden, zoals zwemwater op cruiseschepen, moet bacteriologisch in orde zijn. Zo voorkom je dat het zwemplezier van uw gasten een vervelende nasleep krijgt.

Drink-, proces- en afvalwater

Van Remmen UV Technology kan bogen op jarenlange ervaring in de maritieme en offshoresector. Onze UV-systemen vormen al jarenlang hét middel voor desinfectie van drink-, proces- en afvalwater water op bijvoorbeeld olieplatforms en schepen. Daarnaast voldoen wij aan sectorspecifieke eisen zoals NIPH, DNV en Ex. Zo bent u gegarandeerd van veilig water op zee.

Zwemwater

Voor zwemwaterdesinfectie ontwikkelden wij een zeer efficiënt systeem. Dit systeem verbetert de microbiologische kwaliteit van het zwemwater, maar ondersteunt ook de afbraak en beheersing van gebonden chloor. Zo kunnen uw gasten genieten van veilig zwemwater, zonder irritaties aan ogen, huid of luchtwegen. Kortom: ultiem zwemplezier voor uw gasten.

Gerelateerde productseries

Op zoek naar een geschikte partner of wilt u meer informatie?

Neem contact op