Maritiem & Offshore

Omringd door water is veilig water om te drinken, in te zwemmen of te lozen absoluut geen zekerheid. Wij creëren die zekerheid met gebruiksvriendelijke, efficiënte UV-C desinfectiesystemen.

Op zee zie je dagelijks miljarden liters water passeren. Kostbaar water waar we zuinig mee om moeten gaan. Omdat dit water steeds meer vervuild raakt, vraagt het om een specifieke behandeling voor het bruikbaar is. Onze geavanceerde UV-C systemen zijn de oplossing voor afvalwaterzuivering op zee. Zo kunt u het afvalwater veilig lozen, betrouwbaar drinkwater garanderen en zelfs zwemwater desinfecteren. Onze UV-C desinfectiesystemen voldoen aan sectorspecifieke eisen zoals NIPH, DNV en Ex. Zodat iedereen ook op zee kan genieten van schoon en veilig water.

containerschip

De zee zorgt voor zuurstof voor mens en dier. Onze waardevolle oceanen zijn daarmee de belangrijkste drijvende kracht van al het leven op aarde.

Drink-, recreatie-, en afvalwater

Op een schip of platform is het een vereiste om personeel of gasten veilig en betrouwbaar drinkwater te bieden. Afvalwater moet bovendien voldoen aan lozingsvoorschriften en -eisen en recreatiewater van zwembaden op schepen moet bacteriologisch in orde zijn. Met onze UV-desinfectiesystemen zijn we in staat om water op te waarderen tot drinkwater, zwemwater veilig te houden en gebruikt water minimaal even schoon terug te geven aan de natuur. Zo voorkomen we dat waterverbruik op zee een vervelende nasleep krijgt voor mens en natuur.

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of heeft u vragen over afvalwaterzuivering op zee? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor zwembaden & recreatie