Zwembaden & recreatie

Onbezorgd ontspannen, recreëren en sporten vraagt om zekerheid van veilig water. Wij creëren efficiënte, duurzame oplossingen voor de beste waterkwaliteit in zwembaden.

Verontreiniging van het zwemwater kan zorgen voor vervelende gezondheidsongemakken. Wij voorkomen aantasting van de waterkwaliteit in uw zwembad door gebruik te maken van hoogwaardige UV-C desinfectie installaties. De efficiënte waterbehandelingen garanderen optimale waterreiniging zodat iedereen zorgeloos in het water kan zwemmen. Zo blijft zwemwater van waarde voor iedereen.

Hofbad
zwembad-pexels

Met onze UV-desinfectie oplossingen bereiken we het beste resultaat en voorkomen we onaangename desinfectie-bijproducten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid.

Waterbehandeling van zwembaden op maat

Zwembaden, waterparken en wellnesscentra gebruiken water voor ontspanning en plezier. Om te voorkomen dat het water verontreinigd raakt is een goede controle en waterbehandeling in het zwembad noodzakelijk. Een combinatie van filters, chloor en UV-C desinfectie zorgt voor bacteriologisch gezond zwemwater. Onze UV-C systemen desinfecteren recreatie- en zwemwater, verwijderen chloorresistente bacteriën en zorgen daarmee voor zwemwater van topkwaliteit. We ontwikkelden UV-C desinfectie systemen voor grootschalige zwemfaciliteiten maar ook voor privé-zwembaden. Zo bieden we altijd de meest efficiënte waterbehandeling die voldoet aan uw wensen.

Chloor op pijl

Chloor is een goed desinfectiemiddel, maar als het zich bindt in zwemwater veroorzaakt het prikkende ogen en andere nare bijkomstigheden. Onze slimme systemen verwijderen daarom niet alleen microbiologische vervuiling, ze reduceren ook de concentratie gebonden chloor in het water. Met innovatieve UV-C desinfectie houden we concentratie gebonden chloor van het zwemwater op pijl zodat u ruimschoots voldoet aan de nieuwe eisen die de Omgevingswet per 1 juli 2022 instelt voor zwemwater- en luchtkwaliteit. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zwemwater.

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of meer weten over waterbehandelingen voor uw zwembad? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor transport & opslag