Terug naar boven
Zwembaden & recreatie

Zwembaden & recreatie

Wie denkt aan recreatie, denkt al gauw aan water. Niets is meer ontspannen dan dobberen in het water. Ervoor zorgen dat dit water van optimale kwaliteit is, vraagt echter goede controle en beheersing. Daar helpen onze systemen bij.

Zwembaden en Recreatie

Vervuiling

Zwembaden, waterparken, wellnesscentra, ze gebruiken water voor plezier, ontspanning en sport. Dat levert duizenden bezoekers op, die genieten van het water. Ieder mens laat echter ook microbiologische sporen achter in het water. Om te voorkomen dat deze verontreiniging de waterkwaliteit aantast is goede controle op en behandeling van het water noodzakelijk.
Een combinatie van filters, chloor en UV-desinfectie zorgt voor bacteriologisch gezond zwemwater. Alle microbiologische vervuilingen, zelfs chloorresistente bacteriën, worden namelijk op deze manier verwijderd.

Reductie gebonden chloor

Naast microbiologische vervuiling reduceren onze systemen ook de concentratie gebonden chloor in het zwembad. Chloor is een goed desinfectiemiddel, maar als het zich bindt veroorzaakt het prikkende ogen, chloorlucht en vervelende hoestjes. Met onze systemen kunnen uw bezoekers volop genieten van het water, zonder die nare bijkomstigheden.

UV-oplossing op maat

Onze UV-systemen, de Swimming pool Intelligent (Si) systemen, onderscheiden zich door lage operationele kosten en betrouwbaarheid. Voor elk zwembad. Wij ontwikkelden UV-oplossingen voor grootschalige zwemfaciliteiten, maar ook voor privé-zwembaden. Zo hebben we altijd een oplossing op maat.

Gerelateerde productseries

Op zoek naar een geschikte partner of wilt u meer informatie?

Neem contact op