Agrarische sector, glastuinbouw & visteelt

UV-desinfectie is de meest duurzame manier om efficiënt zuivere producten te kweken en zorgt voor een betrouwbaar waterirrigatiesysteem.

Als ondernemer in de visteelt, land- of tuinbouw wilt u een betrouwbaar product leveren en daarvoor zo min mogelijk energie verbruiken. Daarvoor is slim water hergebruik, waterveiligheid en watergebruik in irrigatiesystemen en een minimale inzet en afbraak van gewasbestrijdingsmiddelen nodig. Van Remmen UV Technology biedt een efficiënte oplossing voor schone en veilige productie in de visteelt, land- en tuinbouw.

70% van al het zoete water wordt gebruikt voor landbouw. Onze hoogwaardige technologie bespaart water en kosten door efficiënt waterverbruik.

Desinfectie en oxidatie in

de tuin- en landbouwsector

Onze UV-C systemen ontsmetten oppervlaktewater voor irrigatiesystemen en water in eb en vloedsystemen. In samenwerking met Ridder Growing Solutions ontwierpen we een gecertificeerd systeem (‘VitaLite’)dat met UV-C en waterstofperoxide het gehalte gewasbeschermingsmiddelen in water drastisch verlaagt (‘CleanLite’) . Zo voldoet u aan de zuiveringsplicht en kunt u met uw irrigatiesystemen efficiënt en betrouwbaar zuivere producten telen.

Kwaliteit leveren

De aquaculturele sector groeit snel door de grote vraag naar vis, garnalen en ander seafood. Om kwaliteit te blijven leveren is het belangrijk om ziekten te bestrijden en voorkomen. Onze geavanceerde UV-C systemen geven de beste resultaten zonder gebruik te maken van onnatuurlijke toevoegingen. U bent gegarandeerd van topkwaliteit met onze UV-C desinfectie.

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of meer weten over UV-C desinfectie en geavanceerde oxidatie voor irrigatiesystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor drinkwater