Terug naar boven
Kenniscentrum

Kenniscentrum

Kennis is de sleutel tot betere producten. Vanuit onze passie voor UV nemen we in het design proces veel aspecten mee waaronder theoretische kennis, met als uitgangspunt dat we een betrouwbaar en duurzaam product ontwikkelen.

Research
& development

Kennis is de sleutel tot betere producten en duurzame oplossingen. Daarom werkt onze Research and Developmentafdeling elke dag aan het borgen en het verbreden van onze kennis van UV-techniek. We leggen graag uit wat dat inhoudt.

Lees meer

UV-C

Bij Van Remmen UV Technology draait alles om licht, UV-C licht om precies te zijn. Daarmee behandelen we vloeistoffen en oppervlakken. Maar wat is UV-C eigenlijk en waarom is het geschikt voor desinfectie of oxidatie?

Lees meer

Transmissie

UV-systemen zijn een effectieve en milieuvriendelijke methode om water, oppervlakken en lucht te desinfecteren. Daarbij is het echter belangrijk de juiste transmissiewaarde vast te stellen. De transmissiewaarde geeft de lichtdoorlatendheid van een vloeistof weer.

Lees meer

Dosis

Het vaststellen van de dosis is net zo belangrijk als het vaststellen van de transmissiewaarde. De dosis geeft de afgegeven hoeveelheid UV-C licht weer in in Joule per m2 (J/m2).

Lees meer

Dosis afbeelding

Design

Eén van de belangrijkste krachten van een goed UV-desinfectiesysteem is het ontwerp. Door kleine aanpassingen in de vorm zijn onze systemen efficiënter dan anderen. We geven een kijkje in ons ontwerpproces.

Lees meer

Certificering/valideren

Betrouwbare desinfectie van vloeistoffen en oppervlakken vraagt om betrouwbare UV-systemen. De werking van een UV systeem wil men niet berekend hebben maar bewezen en daarom leveren wij gevalideerde en gecertificeerde UV-systemen. Zo bieden we u de zekerheid van betrouwbare UV-desinfectie.

Lees meer

Schoon en veilig water door UV-C licht

Blijf op de hoogte over onze producten & technologieën

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen en technologieën op het gebied van UV desinfectie? Schrijf u dan nu in voor onze kennisdelingsmail.

* Van Remmen mag mij op de hoogte houden via kennisdelingsmails privacyverklaring

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.