Proceswater, waterhergebruik en -besparing

Slim en duurzaam watergebruik draagt bij aan een toekomstbestendige industrie. Wij ontwikkelen robuuste en kostenbesparende UV-C systemen voor behandeling, besparing en hergebruik van proceswater.

Ons water raakt steeds meer vervuild en is moeilijker schoon te krijgen en houden. Daarom wordt de wet- en regelgeving voor watergebruik en waterlozing in de industrie steeds strenger. Onze innovatieve UV-C systemen bieden een slimme oplossing voor deze uitdagingen. Onze robuuste systemen stellen industriële organisaties in staat om (proces)water efficiënt te behandelen, minder water te gebruiken en grote stappen te maken op het gebied van waterhergebruik.

procesindustrie

Als technologieleider in de waterketen zijn we met slimme UV-desinfectie en oxidatie in staat water minimaal even schoon terug te geven aan de natuur.

Custom-made oplossingen voor slimme industriële behandelingen

De ontwikkelingen in de industrie vragen om geavanceerde UV-C behandelingen van water. Op maat gemaakte, industriële UV-C desinfectiesystemen zorgen voor het besparen en hergebruiken van chemisch-microbiologisch vervuild water, koelwater en productwater in de procesindustrie. Ons UV-C desinfectieproces maakt het hergebruik van afvalwater ook mogelijk. Zo wordt er efficiënt met middelen omgegaan en tegelijk kosten bespaard.

Specialist in geavanceerde oxidatie

Naast onze UV-C desinfectie systemen bieden we ook geavanceerde oxidatieoplossingen. Samen met verschillende onderzoeks- en engineeringpartners gebruiken we deze systemen voor de verlaging van TOC, cyanide, pesticiden, medicijnresten, röntgencontrastvloeistoffen en antibiotica. We zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de UV-C oxidatietechnieken en daardoor in staat om mee te denken over passende oplossingen voor ieder watervraagstuk. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen om met onze UV-C oplossingen water bruikbaar en beschikbaar te maken.

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of meer weten over onze slimme, industriële waterbehandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor (utiliteits)gebouwen & datacenters