Transport & opslag

Goede waterbehandeling is essentieel voor water dat lange tijd wordt opgeslagen en vervoerd. Wij bieden gespecialiseerde UV-systemen die u continu zekerheid bieden van veilig water onderweg.

In de transportsector wordt water vaak voor langere tijd opgeslagen in voorraadtanks, opslagtanks of buffers. Stilstaand water kan snel besmet worden met bacteriën, waardoor het niet langer bruikbaar is. Zonde van kostbare liters water die voor veel mooie doeleinden gebruikt hadden kunnen worden. Onze gespecialiseerde UV-C desinfectie systemen zijn de uitkomst om water schoon en veilig te houden onderweg. Zo maken we betrouwbaar water in mobiele situaties mogelijk.

trein
treinen-pixabay

Een trein slaat gemiddeld 15000 liter water op dat door stilstand snel wordt besmet. Onze gespecialiseerde desinfectie systemen verzekeren u van de topkwaliteit van dit kostbare water.

Water desinfecteren in mobiele situaties

Om topkwaliteit van water onderweg te garanderen, ontwikkelden we onze geavanceerde ‘Rolling Stock- desinfectie systemen’. Deze compacte installaties zijn microbiologisch gevalideerd, desinfecteren het water voor gebruik, zijn schok- en trillingbestendig en voldoen aan spoorwegnormen. Verder is het systeem eenvoudig te bedienen waardoor personeel of reizigers met een gerust gevoel gebruik kunnen maken van het water in de mobiele situatie.

Om geïntegreerde oplossingen te bieden in de waterketen, zijn we altijd op zoek naar samenwerkingspartners om onze krachten mee te bundelen. Wilt u samenwerken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor waterzuivering van uw water onderweg? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze oplossingen voor proceswater, waterhergebruik & -besparing