Terug naar boven
Transport & opslag

Transport & opslag

Water dat uit de kraan komt is drink- en bruikbaar. Tenminste, dat zijn we gewend. Bij transport en langere opslag is dat echter minder vanzelfsprekend. Met gespecialiseerde UV-systemen wordt ‘schoon’ water ook in mobiele situaties mogelijk.

Transport & Opslag

Water onderweg

In de transportsector wordt water meestal langere tijd opgeslagen in voorraadtanks, buffers of opslagtanks. Denk hierbij aan schepen, trucks, treinen of de offshore. Wanneer water lang stilstaat kan het worden besmet door bacteriën in de lucht. Onwenselijk uiteraard, want u wilt het water ook hierna veilig kunnen gebruiken.

Rolling Stock

Om veilig water op mobiele locaties mogelijk te maken ontwikkelden wij specialistische UV-desinfectiesystemen: de Rolling Stock-systemen. Units uit de Rolling Stock serie zuiveren het water voor gebruik, waardoor uw personeel of reizigers met een gerust gevoel het water kunnen gebruiken. Onze systemen zijn schok- en trillingbestendig, eenvoudig te bedienen, voldoen aan spoorwegnormen, zijn compact en microbiologisch gevalideerd. Daardoor heeft u de garantie op kwaliteit. Zowel van het systeem als van het water.

Gerelateerde productseries

Op zoek naar een geschikte partner of wilt u meer informatie?

Neem contact op